Viking_pipes-mare

Gecomar

Pompe si grupuri de pompare, Stingatoare incendiu, Echipamente-PSI

tenneyphoto_410_51mare

Gecomar

Pompe si grupuri de pompare, Stingatoare incendiu, Echipamente-PSI

Despre noi

Gecomar
Societatea S.C. Gecomar’60 Exim S.R.L. a fost fondata in anul 1994, avand ca profil principal de activitate comercializarea produselor PSI (stingatoare, furtune, accesorii) si parti de instalatii, coturi, armaturi industriale.
Urmatoarea etapa a fost productia de furtun PSI, cu destinatie in mediile grele de lucru, intr-o perioada relativ scurta producand peste 1,5 milioane metri liniari, devenind al doilea producator intern.
In aceeasi etapa, societatea noastra a inceput sa produca coturi sudate cu dimensiuni (diametru) intre 34 mm si 324 de mm, in felul acesta reusind sa acopere o parte din cererea pietei din Bucuresti.
In paralel cu aceste activitati din dorinta de a veni in intampinarea cerintelor clientilor dar si pentru a oferi servicii post vanzare cat mai bune am dezvoltat si activitatea de service stingatoare, ignifugare, asistenta tehnica, instruire personal, proiectare, realizare protectie si detectie PSI si de protectie antiefractie.
Produsele si serviciile noastre se adreseaza in principal firmelor de constructii si instalatii, dar si institutiilor publice, regiilor autonome, etc.
Dintre clientii nostri enumeram: ANCONI, ARCONI, ERBASU, ROTARY, BADUC, REGIILE AUTONOME RADET, SNCFR, DISTRIGAZ, companii hoteliere ca LIDO, Continental, Capitol.
In prezent Gecomar este certificata ISO 9001/2008 si ofera toata gama de materiale PSI: stingatoare (inclusiv NOVEC 1230 – sistem eco-inteligent anti-incendiu), sprinklere, furtune, pulberi, spumanti, echipamente de protectie PSI, automate de control si semnalizare ACS-uri, sisteme de alarmare si detectie incendii, hidranti de interior/exterior, produse de instalatii: coturi, flanse, teuri, teava si robineti industriali intr-o gama foarte variata.
In prezent efortul nostru se concentreaza pe asigurarea unei calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, in conditiile unor preturi optime si prin alegerea solutiilor specifice fiecarui proiect in parte .
Experienta acumulata in timp, alaturi de clientii nostri ne face sa privim cu optimism spre provocarile si standardele viitoarei Romanii europene.

Portofoliu Clienti